Чому електромонтаж своїми руками – не самий мудрий вибір

Ми розуміємо привабливість проектів. Навіщо платити комусь іншому за виконання завдання, яку ви можете виконати з деякими запасними матеріалами і своїми двома руками? При цьому, електромонтажні роботи насправді не те ж саме, що побудувати книжкову полицю або замінити масло. Якщо ви пишаєтеся своєю готовністю і любите ремонтувати речі по будинку, це здорово! Просто збережіть свої таланти для нещільні кранів і проектів малювання. Є кілька вагомих причин, за якими ви повинні залишити електромонтажні роботи професіоналам.

Електричний струм не сміється

Неважливо, наскільки ти сильний, ми впевнені, що ти не застрахований від електрики . Струм, який проходить через електропроводку в вашому домі, повинен сприйматися досить серйозно. Ваші схеми, ймовірно, розраховані на 15-20 ампер. Вплив однієї десятої ампер протягом двох секунд досить, щоб викликати зупинку серця і смерть.

Ви могли б спалити свій будинок

Ви можете відчувати, що цей пункт – панічний перебільшення. Зрештою, ви знаєте, як відключити електрику в вашому домі, і ви припускаєте, що при відключенні харчування ніякої небезпеки бути не може. Це міркування дійсно, звичайно, наскільки це можливо. Ви, ймовірно, не будете в небезпеці, поки не включите харчування. Є багато речей, про які типова стаття «Зроби сам» може не розповісти вам про те, що ваші дроту не перегріваються. Люди, які не звикли до електричних робіт, часто перетинають проводи або залишають їх відкритими. Якщо ви пропустите хоча б один з цих пунктів, результатом може стати пожежа. Гірше того, це може відбутися не відразу і може зайняти кілька днів.

Зателефонуйте електрику замість

Якщо ви не професійний електрик і не знаєте точно, що робите, це дійсно не так. Ми виконуємо весь спектр електричних перевірок, монтажу, технічного обслуговування і ремонту, включаючи панелі, електропроводку, освітлення і генератори. Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб обговорити вашу ситуацію або домовитися про зустріч.