Спрацював автоматичний вимикач? Швидше за все, вам потрібна заміна вимикача

Автоматичні вимикачі призначені для захисту приладів у вашому будинку або будівлі від раптових стрибків напруги. Без автоматичних вимикачів ваша мікрохвильова піч, сушарка та інші прилади можуть перевантажуватися і легко перегріватися або загорятися.  Ліцензовані електрики мають багаторічний досвід заміни зношених автоматичних вимикачів і можуть завжди забезпечувати безпеку вашого будинку.

У вас є постійно вимикач? Це гаряче на дотик? Якщо ви відповіли ствердно на будь-який з цих питань, вам може знадобитися заміна вимикача.  Ремонт або заміна панелі вимикача може бути небезпечним для непідготовленого домовласника .  Професійний, ліцензований електрик може правильно відновити роботу або встановити новішу модель для безпечного і ефективного використання.

Коли дзвонити для заміни вимикача

Знання того, коли викликати заміну автоматичного вимикача, і коли все, що вам потрібно зробити, це скинути перемикач в коробці автоматичного вимикача, може збити з пантелику. Деякі електричні проблеми не можуть бути вирішені за допомогою простого трюку! Загалом, вам потрібно зателефонувати, коли:

  • Ваш автоматичний вимикач відключається постійно, навіть після скидання
  • Автоматичний вимикач гарячий на дотик
  • Ви можете відчути запах горіння від панелі вимикача
  • Ви можете побачити видимі пошкодження, такі як згорілий метал або потерті дроти
  • Ви можете почути дзижчать, шиплячі або ляскаючі звуки від вимикачів

Якщо ви помітили будь-які ознаки пошкодження будь-якого з автоматичних вимикачів або панелі вимикача в вашому домі чи будівлі, важливо зателефонувати в Mr -master якомога швидше.  Автоматичні вимикачі, які не обслуговуються належним чином, не зможуть захистити ваш будинок від стрибків напруги, а також можуть призвести до серйозного ризику іскріння або пошкодження. Це може привести до перегріву і іскрам, які можуть привести до смертельного ураження електричним струмом або стати причиною пожежі!

Зверніть особливу увагу на будь-які тихі тріскучі, шиплячі або ляскаючі шуми від будь-якого з вимикачів.  Шуми, подібні цим, можуть вказувати на несправність дуги і є вірною ознакою того, що вам потрібна заміна автоматичного вимикача для вашого будинку в районі постійного струму. Якщо ви турбуєтеся про дугових несправності, Mr-master також може встановити переривник, який відключить ланцюг, якщо виявить проблему такого типу.

Що робити з постійно розмикати вимикачем

Якщо у вас є автоматичний вимикач, який постійно відключається, ви, ймовірно, перевантажені. Це часто трапляється, коли пристрої, які споживають багато енергії, включаючи телевізори, фени та обігрівачі, знаходяться в одного ланцюга (навіть якщо вони підключені до різних розеток). Якщо у вас є ланцюга, які постійно відключаються, з’ясуйте, якими виходами вони управляють, і перемістіть одне або кілька пристроїв в нову розетку в інший електричного кола. Якщо це не вирішить проблему, зателефонуйте в Mr-master, щоб запланувати ремонт вимикача для вашого будинку, – є ймовірність короткого замикання або замикання на землю.

Дізнайтеся більше про те, що робити з відключає вимикачем »

Заміна двоконтактний вимикача

Один з найбільш поширених електричних дефектоскопистів, виявлених в будинках і будівлях, – це автоматичні вимикачі з подвійним торканням. На щастя, вони рідко бувають серйозними і їх легко виправити! Подвійне натискання означає, що два дроти підключені до одного й того ж гвинта або клеми на електричній панелі. Подвійне натискання добре, якщо вимикач розрахований на два дроти. Однак виникає проблема, коли вимикач розрахований тільки на одного. В цьому випадку проводи можуть ослабнути і перегрітися, утворити дугу і, можливо, запалати!

Навіщо дзвонити в Mr-master, коли ваш автоматичний вимикач спрацьовує?

Ми є сімейним і керованим на місцевому рівні підприємством . Ми прагнемо надавати чудові електричні послуги для житлових приміщень, а також для промислових, комерційних і будівельних робіт бізнес. Ми можемо запропонувати вам цінні переваги: відмінний сервіс, високоякісні продукти і досвідчених працівників за конкурентноздатною ціною.